yoga op het strand

Afgelopen zondag hebben we voor het eest een yogales op het strand van 's Gravenzande gegeven. Dit organiseren we in samenwerking met strandtent De Pit. De exacte locatie is afslag Vlugtenburg, bij het strand van 's Gravenzande. Omdat mooi weer voor yoga op het strand doorslaggevend is, hebben we besloten om geen vaste tijden voor deze lessen aan te houden. We bekijken een paar dagen van tevoren hoe de weersvoorspelling is en beslissen dan of er een les op het strand gepland wordt. De lessen zijn altijd in het weekend.

Op facebook hebben we een evenement aangemaakt, als je aangeeft dat je hier aan deelneemt ontvang je steeds de meest actuele data en tijden, dit is de link: https://www.facebook.com/events/213589515436965/
Heb je geen facebook, maar wil je wel graag op de hoogte gehouden worden van de tijden waarop de les doorgaat? Reageer dan op deze mail en we sturen je voor de volgende keer een mailtje als het weer doorgaat.

Aanstaande zondag ziet het er naar uit dat het goed weer wordt, dus de eerstvolgende dag dat yoga op het strand doorgaat is zondag 12 augustus van 11.00 tot 12.00. Neem een eigen badlaken of matje mee en de betaling is op basis van een donatie!

Dit is de site van strandtent De Pit: www.strandtentdepit.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten