Guru's | Akhilesh Bodhi 2

Het afgelopen weekend hebben we twee workshops met Akhilesh gehad en ze waren erg leuk en interessant! Akhilesh heeft beide dagen gevuld met een gevarieerd programma. Hij begon elke dag met een korte uitleg over yoga. Waarom doe je lichaamsoefeningen? Wat is de rol van meditatie? Hoe kun je rust in je lichaam en geest krijgen? Allemaal vragen waar hij zo goed mogelijk antwoord op probeerde te geven, uiteraard met mooie praktische voorbeelden en veel humor.

Hierna volgde een behoorlijk intensieve asana klas waarin zonnegroeten, staande en zittende houdingen aan bod kwamen. Op zaterdag sloten we vervolgens af met Yoga Nidra, slaap van de yogi. Een ontspanning waarin je onderbewust wordt meegevoerd naar een meer ontspannen staat om zo je lichaam te leren loslaten, erg fijn en ontspannend. Zondag werden we goed opgewarmd door een serie bhastrika pranayama, opnieuw gevolgd door asana's en we sloten af met een actieve meditatie van Osho, een verassing voor velen :).
Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad en we hopen dat Akhilesh snel weer terugkomt naar onze studio. Alle deelnemers bedankt voor je aanwezigheid, positieve energie en enthousiasme!


1 opmerking:

  1. Dit weekend deelgenomen aan de 2 workshops met Akhilesh Bodhi:
    Inspirerend, energievol, gewoon heerlijke yoga, saamhorigheid, soms ook confronterend, sfeervol en gezellig! Daarna met zijn allen nog even nagenieten en napraten onder het genot van allemaal lekkere hapjes. Bedankt Gemma en David dat jullie deze 2 fantastische dagen hebben georganiseerd. Ik vond het een bijzondere en fijne ervaring!

    Groetjes, Emy

    BeantwoordenVerwijderen