Nieuw, nieuw, nieuw!


Vanaf maandag 2 september gaat ons nieuwe lesrooster in en gaan we ook meteen onze nieuwe tweede studio gebruiken. In het nieuwe rooster zitten een aantal wijzigingen, dit zijn voornamelijk aanvullingen. We gaan op een aantal tijdstippen twee lessen tegelijk geven! Door de nieuwe studio kunnen we vaker lessen, workshops en cursussen organiseren, zonder dat de reguliere lessen komen te vervallen. Op onze vaste tijden gaat voortaan altijd een reguliere of rustige les door, overige soorten lessen vinden naast de reguliere lessen plaats.
De vrijdagavond reserveren we nog steeds voor workshops. De maandelijkse meditatiebijeenkomst is nu echter komen te vervallen omdat we op vrijdagochtend wekelijks een rustige les met een half uur meditatie geven. Daarnaast blijven we nog regelmatig workshops organiseren waarin diverse meditatietechnieken aan bod komen.
We introduceren ook een paar nieuwe soorten lessen: Ashtanga Vinyasa en Mysore les. Deze lessen hangen allebei samen met Ashtanga yoga. De Ashtanga Vinyasa lessen zijn gebaseerd op de Ashtanga series. Lekker actief en in een vloeiend ritme. Een Mysore les komt ook uit Ashtanga yoga. Hierbij kom je naar de les, je doet je eigen oefening maar er is wel een docent aanwezig om je te helpen en te corrigeren waar nodig. Als je het leuk vindt kun je ze gewoon een keer komen proberen. Kijk op het nieuwe rooster voor jouw favoriete lessen en tijden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten