Neo Yoga Delft wordt 2 jaar!

De tijd gaat snel...op 1 september 2013 worden we alweer twee! Vorig jaar hebben we onze eerste verjaardag gevierd met iedereen die bij ons les volgt.
We vinden het nog steeds een beetje ongelofelijk dat er zoveel mensen geïnteresseerd zijn in onze yogalessen. Sinds onze opening zijn er al bijna 500 mensen langsgekomen voor een proefles! In de twee jaar zijn we dan ook behoorlijk gegroeid, er komen nu zo'n 100 mensen per week naar onze lessen toe. Hier zijn we heel erg trots op en we willen iedereen bedanken die ons heeft geholpen om van Neo Yoga Delft een levendige en positieve yogastudio te maken. Natuurlijk zitten we nog steeds niet stil. Vanaf september breiden we ons lesrooster uit, Akhilesh komt weer langs om workshops te geven en Jacqueline en Nienke gaan meer lessen geven. Maar eerst gaan we onze verjaardag vieren :)!
Dit jaar doen we dat tijdens onze laatste zaterdag bij de Uylenburg, 31 augustus. We starten met yoga van 10:30 tot 11:45 en daarna kunnen we met z’n allen genieten van een high tea in de yurt. Jacqueline en Steven zorgen voor allerlei verse theetjes en wij zorgen voor lekker eten en meer leuks. Het is ons bedankje aan jullie en er zijn dus geen kosten aan verbonden. Iedereen is welkom en we horen graag of je meedoet!

namasté,
Gemma en David

Geen opmerkingen:

Een reactie posten