Yoga in de buitenlucht!

Wat is er lekkerder dan ’s zomers buiten in de natuur yoga doen? De wind door je haar, de zon op je lichaam….. Naast de lessen op ons eigen dakterras vind je ons in juli en augustus op twee momenten in de week op andere locaties:

Strandtent De Pit
Op vrijdag geven we les bij Strandtent De Pit in ’s Gravenzande. Voor deze lessen zijn we afhankelijk van het weer. We maken via facebook en onze website bekend of de les doorgaat en wat het precieze tijdstip is.
Houd er rekening mee dat als je met de auto komt het nog 10 minuten lopen is vanaf de parkeerplaats. Als je het strand op komt is De Pit de eerste strandtent aan je rechter hand. Als je je aanmeldt voor het evenement op facebook blijf je op de hoogte wanneer de les doorgaat en kun je carpool-afspraken maken!

Het adres van de Pit is:
Slag Vlugtenburg‎, 's-GravenzandeBuitengoed de Uylenburg

Op zaterdagochtend geven we een les van 10:30 tot 11:45 bij Buitengoed de Uylenburg. Bij mooi weer buiten en bij slecht weer in de yurt (Mongoolse tent). De Uylenburg bevindt zich achter het restaurant Du Midi in Delfgauw, midden in het natuurgebied de Delftse Hout. Het is goed bereikbaar met de fiets vanuit Delft. Als je toch met de auto komt, graag bij de parkeerplaats de Delftse Hout parkeren en te voet (ongeveer 5 minuten) naar de Uylenburg komen. Als je het terrein op komt, loop je verder door naar achter tot je een grote tent ziet staan, dat is de Mongoolse yurt waar we zullen verzamelen.

Het adres van de Uylenburg is:
Noordeindseweg 70
2645 BC Delfgauw

Praktisch
De kosten voor de buitenlessen zijn hetzelfde als voor de lessen in onze eigen studio, je kunt ook gewoon je strippenkaart gebruiken. Na de les bij De Uylenburg verzorgen wij een kopje we thee in de yurt of lekker buiten. Consumpties na de les bij De Pit zijn voor eigen rekening. Als je zelf een matje hebt, of een badlaken voor op het strand, vinden we het fijn als je deze meeneemt. Wij nemen ook een (beperkt) aantal matjes mee.

Tot ziens in de les!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten