HighTea4Africa

In maart 2014 gaat een van onze deelnemers, Mandy Korff, een wandelexpeditie doen in het ruige binnenland van Tanzania met als doel om geld in te zamelen voor AMREF Flying Doctors. Op zondag 17 november organiseert zij tussen 14:00 en 16:00 bij de Uylenburg in de yurt een heerlijke High Tea met een extra tintje: de HighTea4Africa. Er zijn heerlijke theesoorten en allemaal lekkere hapjes. Voor een bedrag van minimaal €15,- kun je deelnemen aan de High Tea. Kortom een smakelijke en gezellige middag waarvan de opbrengst ten goede komt aan AMREF. Je mag zoveel mensen meenemen als je wilt, maar er is maar plaats voor maximaal 30 personen.

Achtergrond van de actie
Mandy gaat de wandelexpeditie doen om geld in te zamelen voor AMREF. Samen met een vriendin gaat zij deze uitdaging aan en zij stellen zich als doel om €10.000,- op te halen (het minimumbedrag is €7000,-, anders mogen ze niet meedoen, maar ze hopen natuurlijk op meer).
De kosten voor de reis betalen ze zelf, dus al het geld komt ten goede aan AMREF. AMREF is de grootste Afrikaanse gezondheidsorganisatie. Met voorlichting, opleiding en onderzoek richten zij zich op het behoud van gezondheid, vooral ook gericht op de gezondheid van vrouwen en kinderen. Zo werkt AMREF samen met de lokale bevolking aan gezondheidszorg en schoon drinkwater in afgelegen gebieden. AMREF staat op de 28e plaats in de top 100 van 's werelds beste non-gouvernementele organisaties.

Aanmelden
Wil je deelnemen aan deze HighTea4Africa? Stuur dan een mail met het aantal mensen dat je wilt aanmelden naar cecilemandy4masai@gmail.com. Aanmelden kan tot en met 15 november, zolang er plaats is, dus wees er snel bij. Betalen kan contant in de yurt of via onderstaande sponsorpagina (graag ook even aanmelden via email).
Geen tijd of zin in de High Tea? Gewoon sponsoren kan natuurlijk ook. Ga daarvoor ook naar onze sponsor pagina. Laat ook gerust een berichtje achter op onze actiepagina: https://www.facebook.com/CecileMandy4Masai

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Buitengoed Uylenburg, Bakkerij Ammerlaan, Neo Yoga Delft en nog vele anderen!

Alvast heel veel dank voor je hulp, ook namens de Masai. Ashi Naling!

Meer informatie over de expeditie is ook te vinden op www.expeditionmasai.com en voor info over AMREF zie www.amref.nl.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten