Een week met David Swenson - 3

Gisteren was de laatste dag van de training met David Swenson. De afgelopen dagen hebben we de serie asana's steeds uitgebreid om op zaterdag en zondag de volledige Primary Serie te doen. Op deze ochtenden heeft David ons les gegeven waarbij we in tweetallen werkten. Als eerste volgde je als student de les van David waarbij je partner je corrigeerde in de asana's. Daarna was ik zelf aan de beurt om mijn partner in een volledige Primary Serie te begeleiden. Best een intensieve afsluiting dus! Het was leuk om ook nog een soort van 'yogales' van David te volgen.

Zaterdag heeft David 's middags in het kort over zijn yoga-loopbaan en zijn eigen leven verteld. Dit was ook heel leuk om te horen. Hij blijkt bijvoorbeeld onder andere vijf jaar lang een Hare Krishna te zijn geweest! Hij heeft ook kort verteld wat zijn visie is op yoga en welke plek dit inneemt in zijn leven. Kortom, het waren zeven erg leuke en leerzame dagen met een hele interessante, goede en grappige leraar. Ik had graag een paar leuke foto's bij dit bericht willen zetten, maar helaas heeft onze camera de foto's die we hebben gemaakt op de een of andere manier niet opslagen. Heel jammer, maar als het goed is zijn er nog een paar groepsfoto's gemaakt, zodra we die hebben delen we ze!

Zaterdagavond hebben we trouwens ook nog iets leuks gedaan wat niets met yoga te maken heeft. We zijn eerst heerlijk uit eten geweest bij Ons en daarna naar het GLOW festival geweest. Tijdens dit festival staat de hele stad in het teken van licht. Gebouwen worden mooi verlicht en er zijn op verschillende plekken andere kunstprojecten met licht te zien. Erg mooi en nog heel de week te zien, dus als je tijd hebt...  
Je kunt ook het boek van David Swenson via Bol.com kopen:
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten